Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Plushome Utrecht

Het team van Plushome Utrecht bestaat uit meer dan 10 dynamische en daadkrachtige persoonlijkheden die erg betrokken zijn bij de hulpvraag van onze cliënten.

Met verschillende zorgwoningen, samenwerkingen met (sociale) partners en andere proffesionals zijn we te vinden in Utrecht stad en omgeving. We zijn altijd in de buurt en erg flexibel. Heb je ons nodig, dan zijn we er.

In Utrecht bieden wij onder andere:

 

 

Contact opnemen met Plushome Utrecht

Adres

Europalaan 2
3526 KS Utrecht

Werktijden

Maandag tot vrijdag 8:00 tot 18:00

 

Ambulante Begeleiding in Utrecht

Bij Plushome in Utrecht zijn we er voor volwassenen en kinderen die hulp kunnen gebruiken bij bepaalde levensuitdagingen. In de ambulante begeleiding werken  gepassioneerde professionals die gedreven zijn om anderen te helpen. Onze ambulante begeleiders bieden naast praktische begeleiding ook emotionele steun en voorzien in waardevolle hulpmiddelen om zelfredzaamheid en welzijn te bevorderen. Onze benadering is persoonlijk en op maat, alleen zo kunnen we samen het dagelijks leven verbeteren. Op deze manier kunnen cliënten hun dagelijkse leven op een positieve manier leiden en hun volledige potentieel bereiken.

 

Begeleid Wonen Utrecht

Bij Plushome in Utrecht bieden wij een veilige en gestructureerde woonomgeving voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Ons beschermd wonen programma in Utrecht is speciaal ontworpen voor volwassenen en jongeren die dagelijkse uitdagingen ervaren, zoals psychische aandoeningen, verslavingsproblematiek of andere beperkingen die hun zelfstandigheid beïnvloeden.

De begeleiders helpen met dagelijkse activiteiten, bieden begeleiding bij het aanleren van praktische vaardigheden, en stimuleren persoonlijke groei. Ons voornaamste doel is om een veilige, stabiele, en ondersteunende omgeving te creëren, zodat er gewerkt kan worden aan herstel en een basis gelegd kan worden voor een zelfstandiger en vervulder leven.

 

Jeugdhulp in Utrecht:

Wij begrijpen bij Plushome in Utrecht de cruciale rol van vroegtijdige interventie en ondersteuning in de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Onze jeugdhulpdiensten zijn gericht op het helpen van jonge individuen bij het overwinnen van diverse uitdagingen, zoals traumabegeleiding, hulp bij depressie, angststoornissen, autisme, en andere problemen die van invloed zijn op hun welzijn en functioneren.

Onze professionele jeugdhulpverleners hanteren een empathische en kindgerichte aanpak. Bij jeugdhulp in Utrecht leggen zij de nadruk op het versterken van de veerkracht van het kind en het bevorderen van positieve veranderingen in hun leven. We werken nauw samen met het gezin om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren, zodat het kind de juiste tools en begeleiding krijgt om te gedijen en te groeien naar hun volledige potentieel. Hierbij bieden we ook opvoedondersteuning en gezinscoaching.

01

Hulp bij financiën

02

Hulp bij vrije tijd

03

Hulp bij werk en opleiding

04

Hulp bij wonen

05

Hulp bij huiselijke relaties

06

Hulp bij geestelijke gezondheid

07

Hulp bij dagstructuur

08

Hulp bij sociaal netwerk

09

Hulp bij lichamelijke gezondheid

Team

Utrecht

Ambulant begeleider

Sylvie van Roosmalen

Ambulant begeleider

Kim Verhoef

Ambulant begeleider jeugd

Marije Schaaper

Ambulant begeleider

Maud Bakker

Ambulant begeleider

Cheryl Spiekerman

Ambulant begeleider

Lisanne Pos

Ambulant begeleider

Melissa Heger

Word jij onze toekomstige collega?

Vacatures