Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Verslavingszorg Utrecht

Een verslaving hebben en toegeven is niet gemakkelijk. Het is een gewoonte die doorbroken dient te worden waar alleen jijzelf controle over hebt. Wil jij van je verslaving af? Dan kunnen wij je helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat de gewoonte stopt, maar dat niet alleen, want waar komt de verslaving vandaan? Het onderliggende probleem is misschien nog wel belangrijker. Door alleen te stoppen met de verslaving die je hebt, is het probleem nog niet opgelost.

Met onze verslavingszorg in Utrecht staan onze begeleiders voor je klaar, we bieden een luisterend oor, leven met je mee en gaan graag samen aan de slag met een begeleidingsplan. Alles om het uiteindelijke doel te behalen.

Hulp bij verschillende soorten verslavingen

Drugs zijn het meest voorkomende verslavingsprobleem. De verslaving komt met name door het gebruik van Heroïne en Crack. Beide middelen kunnen er al snel voor zorgen dat je niet meer zonder kan, zowel lichamelijk als geestelijk. Na een drugsverslaving staat een alcoholverslaving ook hoog op het lijstje.

Ondanks dat beide verslavingen het meest voorkomen, komt een gokverslaving, internetverslaving of een gameverslaving ook veel voor. Bij Plushome bieden we verslavingszorg in Utrecht aan voor alle genoemde verslavingen. Houdt het niet langer voor je, maar praat erover.

Voor wie biedt Plushome verslavingszorg?

Bij Plushome bieden we verslavingszorg aan, aan diegene die op zoek zijn naar een begeleider. Een begeleider waarmee je kunt praten, je doelen opstelt en uiteindelijk de verslaving de baas bent. Als begeleider ondersteunen we ook in het vinden van een passende behandelaar.

Bij Plushome bieden we hulp bij verslaving voor zowel jongeren als volwassen.

01

Hulp bij financiën

02

Hulp bij vrije tijd

03

Hulp bij werk en opleiding

04

Hulp bij wonen

05

Hulp bij huiselijke relaties

06

Hulp bij geestelijke gezondheid

07

Hulp bij dagstructuur

08

Hulp bij sociaal netwerk

09

Hulp bij lichamelijke gezondheid

Contact opnemen met Plushome Utrecht

Adres

Europalaan 2
3526 KS Utrecht

Werktijden

Maandag tot vrijdag 8:00 tot 18:00