Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Over Plushome

Plushome is ontstaan vanuit een passie om het verschil te kunnen maken. De overtuiging dat iedereen een vervuld en zelfstandig leven zou moeten kunnen leiden was daarvoor het uitgangspunt. We zagen te veel dat mensen in instellingen verbleven terwijl de geboden zorg ook goed in een eigen thuissituatie gegeven kon worden. Daarom is in 2009 Plushome opgericht met als eerste doel om jongeren die niet meer in een instelling wilde wonen, een eigen woonplek te geven met de ondersteuning die nodig was. Zelf leren in de maatschappij op een veilige en verantwoorde manier.

‘Plushome staat voor het begeleiden van mensen naar een zelfstandig en vervuld leven’.

 

Met ons team hebben we kernwaarden ontwikkeld om ons aan te conformeren zodat we onze missie en visie waar kunnen maken. De kernwaarden geven ons team richting waardoor ze zelfstandiger kunnen werken zolang ze binnen deze waarden blijven. Onze visie is hieronder omschreven.

 

‘Plushome loopt voorop in het bieden van innovatieve, duurzame en betaalbare zorg aan iedereen met een ondersteuningsbehoefte. Vanuit verbinding dragen we actief bij aan de ontwikkeling van kwaliteit, kennis en effectiviteit binnen de zorgsector en doen we wat nodig is om iedereen te ondersteunen naar zelfstandigheid.’

 

 

Kernwaarden

Onbevangen

 

We gaan in een gevoel van vrijheid en zonder oordeel situaties aan. We hebben geen vooropgezet plan over hoe we zouden moeten reageren en we hebben geen verwachting van hoe iets of iemand moet zijn. We zijn nieuwsgierig naar de ander en staan open voor alles wat er komen gaat.

 

 

Kernwaarden

Verbonden

We maken in eerste instantie contact met onszelf, voordat we contact maken met de ander. We verbinden ons met ons levensdoel om ons vervolgens te verbinden met onze doelgroep en zijn omgeving. We maken contact en verbinden ons ook met hun levensdoel.

Kernwaarden

Betrouwbaar

We zijn eerlijk in eerste plaats naar onszelf. We weten waar onze grenzen liggen en geven deze aan. Als we iets beloven maken we dit waar. We zijn transparant in ons handelen.

Kernwaarden

Verantwoord

We gaan op een verantwoorde wijze om met onze middelen en omgeving. We nemen hierin de maatschappelijke belangen, de natuur en de mensen mee. We doen niet aan verspilling, we zijn lerend en zorgen voor veiligheid en privacy.

Over Plushome

Strategie

  1. Kwalitatieve en persoonsgerichte zorg. Door brede kennis en expertise in ons team zetten we de meest passende persoon en methode in. We maken verbinding met iemands verlangen en daarmee de intrinsieke motivatie. We denken out of de box, zijn creatief en flexibel. Hierdoor dragen we bij aan het effectiever maken van de zorg met een duurzaam resultaat.
  2. Samenwerken aan een duurzame zorgsector. Plushome investeert in duurzame samenwerkingsrelaties die waarde toevoegen aan onze dienstverlening en de zorgsector. Ze dragen bij aan het vergroten van kennis, bewustwording en draagkracht van de cliënt en zijn omgeving.
  3. Productiviteit voor zorgcontinuïteit. We zetten onze middelen optimaal in. We blijven flexibel en wendbaar georganiseerd om continuïteit van de organisatie en ondersteuning te waarborgen.
  4. Profijt voor meer mensen. We inspireren de omgeving met onze missie en verkennen nieuwe gebieden om onze dienstverlening aan te bieden.
  5. Team. Plushome faciliteert en inspireert haar teamleden om te dromen, te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.