Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Cliëntondersteuning

Vertrouwenspersoon

Elsbeth Leppink

Ik ben Elsbeth en ben vertrouwenspersoon bij Plushome.

Wat de aanleiding ook is, bij mij kun je terecht voor een vertrouwelijk gesprek. Waarschijnlijk zit het je al een tijdje dwars en weet je niet hoe of met wie je het bespreekbaar kunt maken.

Als vertrouwenspersoon zal ik naar je verhaal luisteren, je ondersteunen en adviseren.

Samen bespreken we wat er nodig is om datgene waar je tegenloopt op te lossen zodat jij weer veiligheid ervaart, grip hebt op de situatie en handvatten hebt om verder te kunnen.

Vaak zijn er meerdere mensen betrokken bij het probleem/ de klacht.  Ik kan ondersteuning bieden bij het breder bespreekbaar maken of bemiddelen. Dit gaat altijd in samenspraak. Als vertrouwenspersoon heb ik geheimhoudingsplicht en zal er niets zonder schriftelijke toestemming van jou, met anderen worden besproken.

De vertrouwenspersonen binnen Plushome zijn er zowel voor de cliënten als voor de teamleden.

Vertel je liever je verhaal aan een mannelijk vertrouwenspersoon dan is mijn collega Dennis den Olden voor je beschikbaar.

Contact

Vertrouwenspersoon

Dennis Den Olden

Als vertrouwenspersoon binnen Plushome is het mijn doel om veiligheid te creëren. Wanneer iemand de vertrouwenspersoon benaderd is er vaak al langere tijd iets gaande en komen er vaak emoties vrij, wanneer iemand benoemt wat er aan de hand is.

Ik zie het als mijn taak om gehoor te geven aan die emoties, aan de slag te gaan met een efficiënte oplossing en om daarna weer te zorgen voor een veilige situatie waarbij iemand zich vrij voelt om te zijn wie hij/zij is en mag uiten wat hij/zij voelt.

Soms is er voldoende aan één gesprek, soms is er een langer traject nodig, wat je behoefte ook is. Ik sta graag voor je klaar.

Plushome werkt met twee vertrouwenspersonen. De vertrouwenspersonen binnen Plushome werken zowel intern als extern, wat betekent dat ze beschikbaar zijn voor zowel de cliënten als de teamleden. Daarnaast hebben zij een geheimhoudingsplicht, wat betekent dat zij geen informatie mogen delen zonder schriftelijke toestemming.

Wil je kennismaken? Voel je vrij om contact met me op te nemen.

Heb je behoefte aan een vrouw als vertrouwenspersoon? Dan kan je bij mijn collega Elsbeth terecht.

Contact

Onafhankelijke cliëntondersteuner

Zorgbelang - heel Nederland

Adviespunt Zorgbelang is een initiatief van Zorgbelangorganisaties. Wij komen op voor de belangen van zorggebruikers in iedere regio en zetten ons samen in voor de kwaliteit van de zorg.

Adviespunt Zorgbelang is onafhankelijk van andere partijen. Wij hebben vestigingen in veel regio’s. En weten wat er speelt in uw omgeving. Hierdoor staan wij dicht bij alle zorggebruikers. Indien nodig maken wij gebruik van de kracht van ons landelijk netwerk.

Adviespunt Zorgbelang