Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Hulp bij wonen

Wist je dat jouw woning of leefomgeving belangrijker is om je gelukkig te kunnen voelen dan bijvoorbeeld hoeveel geld je verdient?  Dat is gebleken uit een onderzoek dat het Happiness Research Institute heeft gedaan in het GoodHome Report*.

Dat klinkt eigenlijk best logisch, want het hebben van fijne woonruimte waar je een langere tijd kan verblijven, geeft stabiliteit wat weer bijdraagt aan zelfredzaamheid.

Het hebben van een eigen plek zorgt ervoor je je kunt opladen na een lange of vermoeiende dag. De plek waar je ten allen tijden je zelf kunt zijn!

Het is heel belangrijk dat het huis waar je woont bij jou en jouw leefsituatie past. Maar ook dat het goed is onderhouden en schoon is. Kortom, heb jij zo’n plek die past bij hoe jij wilt leven en bij jouw mogelijkheden?

* (bron: https://www.happinessresearchinstitute.com/publications).

Bij Plushome ondersteunen we bij het vinden en behouden van een woonomgeving die bij jouw leefsituatie past. Dat is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het kan zijn dat je aanpassingen nodig hebt in de woning of dat het zelfs verstandig is om te verhuizen. Hierbij is de gezinssamenstelling of jouw woonsituatie van belang. Want, met een gezin heb je meer ruimte nodig dan alleen bijvoorbeeld. We ondersteunen je door de wegen te bewandelen die nodig zijn om dat voor elkaar te krijgen.

 

Ook ondersteunen we om de veiligheid en kwaliteit van jouw woning hoog te houden. Is jouw huis veilig? Waar kun je heen als er brand uitbreekt? Heb je voldoende brandmelders? Maar ook vocht kan van invloed zijn op jouw gezondheid en pakken we samen met jou aan.

 

Om jouw woning gezellig en netjes te houden ondersteunen we in onderhoud en reparaties of helpen we bij het vinden van betaalbare inboedel. Denk aan een wasmachine of een nieuwe bank. Met onze verhuisbus wordt dat een stuk makkelijker.

 

Kortom, we doen alles samen met jou om jouw woonomgeving veilig, prettig en gezellig te maken en te houden.

Heleen van Hassel - Coördinator jeugd & gezin

“Midden tussen de moeilijkheden zijn er kansen en oplossingen te vinden.”

Liz Kooning - Coördinator i.o.

“Luisteren naar jezelf is net zo belangrijk als luisteren naar een ander.”

Dennis den Olden - Coördinator Arnhem Noord & Zuid

"Het wordt makkelijker de brug over te gaan wanneer we verlangen naar de overkant."

Robin van Rooij - Coördinator Gelderland Oost

“Het gras is groen daar waar je het water geeft.”

Maureen Benneker - Coördinator Utrecht

"Jouw zorg, mijn doel."