Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer.
Let op: Iedereen via de WMO of WLZ betaald een eigen bijdrage aan het CAK.
Wil je weten hoe hoog dit bedrag voor jou zal zijn? Kijk dan op de website van het CAK.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Hulp bij verslaving

  Verslavingen komen voor in allerlei soorten. Alcohol- en drugsverslavingen zijn het meest bekend, maar je kunt ook verslaafd raken aan bijvoorbeeld gokken, internet (social media) of gamen. Je gebruikt er meer van dan je eigenlijk wilt. En pas als je het gebruikt, voel je je goed. Stoppen lukt niet en als je een tijdje niet gokt, speelt of alcohol of drugs neemt wordt je angstig, boos of begin je te zweten en te trillen. Kortom, het controleert je leven.

  Bij Plushome bieden we hulp bij verslaving. Voor volwassenen en voor jongeren. We snappen dat het een moeilijk onderwerp is om te bespreken. Daarom zorgen we ervoor dat je niet aan heel veel mensen je verhaal hoeft te doen. Gewoon aan eentje: je behandelaar. Je kunt bij ons terecht voor verslavingszorg in Utrecht, Nijmegen, Arnhem en omgeving.

  Hoe ziet hulp bij verslaving eruit?

  Iedereen is uniek. Dus ook hoe iemand met zijn verslaving om gaat is voor iedereen anders. Afhankelijk van de ernst en de duur van de verslaving stellen we bij Plushome een behandeling op. Op basis van jouw specifieke situatie dus. We gaan uit van kleine stapjes en stellen keer op keer haalbare doelen. Zodat je langzaam maar zeker je leven weer op de rails krijgt.

  Onze hulp bij verslaving kan bestaan uit individuele gesprekken met je behandelaar, maar ook uit groepstherapie waarbij je leert van de ervaringen van lotgenoten. Je staat er immers niet alleen voor. Sterker nog, bij Plushome geloven we juist in een krachtig sociaal netwerk. Daarom nemen we eventueel ook je directe omgeving mee in de behandeling. Want ook hun leven dient soms te veranderen om succes te behalen.

  Meer info

  Wil je hulp bij jouw verslaving? Weten of je in aanmerking komt voor verslavingszorg in Utrecht, Nijmegen of Arnhem? Neem vrijblijvend contact met ons op, maak een afspraak en ontdek hoe Plushome jou kan helpen.

  Kunnen wij je ergens mee helpen?

  Neem vandaag nog contact met ons op!