Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Hulp bij verslaving

Verslavingen komen voor in allerlei soorten. Alcohol- en drugsverslavingen zijn het meest bekend, maar je kunt ook verslaafd raken aan bijvoorbeeld gokken, internet (social media) of gamen. Je gebruikt er meer van dan je eigenlijk wilt. En pas als je het gebruikt, voel je je goed. Stoppen lukt niet en als je een tijdje niet gokt, speelt of alcohol of drugs neemt wordt je angstig, boos of begin je te zweten en te trillen. Kortom, het controleert je leven.

Bij Plushome bieden we hulp bij verslaving. Voor volwassenen en voor jongeren. We snappen dat het een moeilijk onderwerp is om te bespreken.

Iedereen is uniek

Iedereen is uniek. Dus ook hoe iemand met zijn verslaving om gaat is voor iedereen anders. Afhankelijk van de ernst en de duur van de verslaving stellen we bij Plushome een begeleidingsplan op. Op basis van jouw specifieke situatie dus. We gaan uit van kleine stapjes en stellen keer op keer haalbare doelen. Zodat je langzaam maar zeker je leven weer op de rails krijgt.

Onze hulp bij verslaving kan bestaan uit individuele gesprekken met jouw begeleider of we ondersteunen je naar een behandelaar met deze expertise. Je staat er in ieder geval niet alleen voor. Sterker nog, bij Plushome geloven we juist in een krachtig sociaal netwerk. Daarom nemen we eventueel ook je directe omgeving mee in de begeleiding.

Waar wij dit aanbieden? Nijmegen | Utrecht | Arnhem

Maureen Benneker - Coördinator Utrecht

"Jouw zorg, mijn doel."

Robin van Rooij - Coördinator Gelderland Oost

“Het gras is groen daar waar je het water geeft.”

Liz Kooning - Coördinator i.o.

“Luisteren naar jezelf is net zo belangrijk als luisteren naar een ander.”

Dennis den Olden - Coördinator Arnhem Noord & Zuid

"Het wordt makkelijker de brug over te gaan wanneer we verlangen naar de overkant."

Heleen van Hassel - Coördinator jeugd & gezin

“Midden tussen de moeilijkheden zijn er kansen en oplossingen te vinden.”