Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer.
Let op: Iedereen via de WMO of WLZ betaald een eigen bijdrage aan het CAK.
Wil je weten hoe hoog dit bedrag voor jou zal zijn? Kijk dan op de website van het CAK.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Duurzaamheid

  Bij Plushome vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Tegenwoordig is het ook meer dan normaal dat iedereen rekening houdt met het milieu en duurzaamheid. Uiteraard mogen wij van Plushome daar niet aan ontbreken en zetten we ons daarom ook in om zo veel mogelijk duurzame keuzes te maken. Elke keuze kan uiteindelijk een groot verschil maken voor de toekomst.

  Wat doen we binnen Plushome aan duurzaamheid?

  • We werken zo veel mogelijk digitaal om te voorkomen dat er overmatig gebruik wordt gemaakt van papier. Daarnaast versturen we een disclaimer in e-mails met de vraag of de ontvanger deze mail niet wil printen met het oog op het milieu.
  • In de regio Arnhem hebben we met onze cliënten in verschillende wijken schoongemaakt door met prikkers afval te rapen. Daarnaast motiveren we graag andere mensen om afval te scheiden door anderen ook bewust te maken van de voordelen. Bekijk hier een bericht dat we over afval scheiden op Facebook hebben geplaatst.
  • Naast het motiveren van anderen om afval te scheiden, doen we dit uiteraard ook binnen onze organisatie. Plushome scheidt het volgende afval: Papier, glas en chemisch afval.
  • Op onze website delen we diverse initiatieven, waaronder een filmpje waar we aan het begin van de Coronacrisis gratis bloemen hebben uitgedeeld aan onze cliënten en onze omgeving. Dit met de gedachte om verspilling tegen te gaan en het geestelijk welzijn van mensen te verhogen. Benieuwd naar het filmpje? Bekijk hier het filmpje ’Plushome deelt uit!’
  • We bieden onze teamleden bedrijfsfietsen aan. Gratis en duurzaam vervoer om van A naar B te komen.
  • Bij Plushome stimuleren we het gebruik het openbaar vervoer.

  Heb jij nog tips of ideeën? Laat het ons weten via info@plushome.nl.

  Vertel je duurzame tip!

  We geloven dat alle beetjes helpen, maar in de toekomst zouden we nog meer duurzame keuzes willen maken. Heb jij nog tips of ideeën voor ons om nog duurzamer te worden? Laat het ons weten!

  Meer weten?

  Neem vandaag nog contact met ons op!