Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Social return en duurzaamheid

Bij Plushome vinden we social return en duurzaamheid erg belangrijk. Tegenwoordig is het ook meer dan normaal dat iedereen rekening houdt met het milieu en duurzaamheid. Uiteraard mogen wij van Plushome daar niet aan ontbreken en zetten we ons daarom ook in om zo veel mogelijk duurzame keuzes te maken. Elke keuze kan uiteindelijk een groot verschil maken voor de toekomst.

  • We werken zo veel mogelijk digitaal om te voorkomen dat er overmatig gebruik wordt gemaakt van papier. Daarnaast versturen we een disclaimer in e-mails met de vraag of de ontvanger deze mail niet wil printen met het oog op het milieu.
  • In de regio Arnhem hebben we met onze cliënten in verschillende wijken schoongemaakt door met prikkers afval te rapen. Daarnaast motiveren we graag andere mensen om afval te scheiden door anderen ook bewust te maken van de voordelen.
  • Naast het motiveren van anderen om afval te scheiden, doen we dit uiteraard ook binnen onze organisatie.
  • Aan het begin van de Coronacrisis hebben we gratis bloemen hebben uitgedeeld aan onze cliënten en onze omgeving. Dit met de gedachte om verspilling tegen te gaan en het geestelijk welzijn van mensen te verhogen. Hier hebben we een filmpje van gemaakt. Benieuwd naar het filmpje? Bekijk hier het filmpje ’Plushome deelt uit!’
  • We bieden onze teamleden bedrijfsfietsen aan en hebben onze scooters vervangen voor elektrische fietsen.
  • We kopen in bij sociale bedrijven. Dit zijn organisatie die werken met mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt en die hun producten duurzaam produceren.