Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer.
Let op: Iedereen via de WMO of WLZ betaald een eigen bijdrage aan het CAK.
Wil je weten hoe hoog dit bedrag voor jou zal zijn? Kijk dan op de website van het CAK.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Hulp bij autisme

  Bij Plushome bieden we je hulp bij de diagnose autisme. Zo bieden wij een autisme behandeling die je helpt om er beter mee om te gaan. Dit is niet alleen gericht op jezelf, maar ook op de mensen in je directe leefomgeving. Want wij geloven dat je met een sterk sociaal netwerk meer dan uitstekend kunt functioneren. Bijvoorbeeld zodat je uiteindelijk op jezelf kunt gaan wonen. Dat zou toch geweldig zijn?

  Autisme & behandeling

  Ieder kind en ieder mens is uniek. Individuen met een vorm van autisme zijn dat dus ook. Daarom gaan we uit van een autisme behandeling op maat. Geen standaard autisme behandeling, maar eentje gericht op jouw specifieke behoeften. Op jouw specifieke situatie. Op jouw verhaal. We horen graag waar je vandaan komt, maar belangrijker nog … we horen graag waar je naartoe wilt. Wat je wil bereiken en wat je dromen zijn.

  Daarbij zorgen we bij Plushome voor één behandelaar. Eén persoon waar je je verhaal aan doet. Dat is wel zo fijn. Ook kunnen we er voor zorgen dat de mensen uit jouw leefomgeving ondersteund en begeleid worden, zodat ze kunnen leren om jou te begrijpen en om zo goed mogelijk met jou om te kunnen gaan.

  Meer weten over autisme en onze behandelingen?

  Je behandelaar bij Plushome is een specialist op het gebied van autisme en kent allerlei soorten behandelmethoden. Daarmee kan hij of zij samen met jou bekijken wat je fijn vindt en wat het beste bij jou past. Neem contact met ons op voor meer informatie over de autisme behandeling of meld je aan en maak een afspraak. We leren je graag kennen!

  Meer weten over autisme of Plushome?

  Neem vandaag nog contact met ons op!