Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Begeleid wonen (Beschermd thuis) Utrecht

Beschermd thuis in Utrecht bieden wij aan, aan iedereen die hulp nodig heeft bij het zelfstandig wonen. Hierbij staat niet alleen het zelfstandig wonen centraal, maar bieden we ook hulp op andere leefgebieden. Hierbij kun je denken aan hulp bij de financiën, werk en opleiding, je eigen gezondheid of het leggen van sociale contacten.

Samen komen we er graag achter hoe dit traject er voor jou dient te zien. Van een eenmalige afspraak per week, tot dagelijks contact. De begeleiding bij deze vorm van begeleid wonen in Utrecht wordt geheel afgestemd op jouw situatie.

Zelfstandig begeleid wonen in Utrecht

Wil je zelfstandig wonen of woon je dat al, maar wil je dat graag begeleid doen? Bij Plushome bieden we zelfstandig begeleid wonen Utrecht ofwel “beschermd thuis”. Begeleid wonen houdt in, dat onze begeleiders te hulp schieten op gebieden waar je dat graag wilt of nodig hebt. Heb je moeite met de financiën, het vinden van een fijne dagstructuur of het leggen van sociale contacten, onze begeleiders helpen je hier graag bij.

Met regelmatig contact en bezoekjes kun je zelfstandig wonen, maar met de begeleiding die jij nodig hebt. Onze begeleiders zijn geïnteresseerd, betrokken en staat jouw gemak op de eerste plek. Stappen zetten doen we namelijk samen!

Kom in contact

Begeleid wonen (beschermd thuis) in Utrecht met autisme

(Jong)volwassenen met autisme, een licht verstandelijke beperking of een andere psychiatrische problematiek zijn vaak gebaat bij begeleid wonen. Met deze diagnoses is het vaak lastig om rust te bewaren, geordend ter werk te gaan of om contact te leggen. In deze situaties schieten we bij Plushome graag te hulp. Of je nu nog thuis woont of op jezelf wilt of al woont, voor begeleid wonen in de vorm van ‘beschermd thuis’ kom je zeker in aanmerking!

Benieuwd waar wij allemaal hulp bij bieden, vragen over onze werkwijze of zou je graag kennis willen maken, dat kan altijd! Kom dan vrijblijvend met ons in contact.

Waar wij dit aanbieden? Begeleid wonen Nijmegen | Begeleid wonen Arnhem

01

Hulp bij financiën

02

Hulp bij vrije tijd

03

Hulp bij werk en opleiding

04

Hulp bij wonen

05

Hulp bij huiselijke relaties

06

Hulp bij geestelijke gezondheid

07

Hulp bij dagstructuur

08

Hulp bij sociaal netwerk

09

Hulp bij lichamelijke gezondheid

Contact opnemen met Plushome Utrecht

Adres

Europalaan 2
3526 KS Utrecht

Werktijden

Maandag tot vrijdag 8:00 tot 18:00