Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Begeleid wonen Arnhem

Met begeleid wonen in Arnhem begeleiden we je graag op verschillende gebieden binnen een vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld bij jou thuis. Dat noemen we ‘beschermd thuis’.Onze begeleiders komen regelmatig langs om hulp te bieden waar jij dat nodig hebt. Waar wij hulp bij bieden? Het indelen van je dag, het leggen van sociaal contact, zowel je geestelijke als lichamelijke gezondheid en nog veel meer. De begeleiding bij begeleid zelfstandig wonen in Arnhem wordt geheel afgestemd op jouw situatie. Bij Plushome zijn we erg geïnteresseerd, luisteren we graag en zijn we altijd betrokken. Daarbij is er ook een 24 uurs bereikbaarheidsdienst voor noodsituaties.

Begeleid zelfstandig wonen in Arnhem

Woon je zelfstandig of wil je zelfstandig gaan wonen, maar wil je wel graag begeleiding? In dat geval is begeleid zelfstandig wonen in Arnhem waar we jou bij kunnen helpen. Onze begeleiders ondersteunen bij het zelfstandig worden, zowel als het gaat om het stukje hulp bij wonen, hulp bij werk en opleiding, hulp bij financiën en nog veel meer. Wij begeleiden op het stukje waar jij dat nodig hebt. Bij ons is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodat we samen stappen zetten.

 

Begeleid wonen (jong) volwassenen

Vooral jongvolwassenen hebben baat bij begeleid wonen, maar ook oudere volwassenen doen een aanvraag naar begeleid wonen. Iedereen kan ergens in zijn leven in een situatie belanden waarbij extra ondersteuning gewenst is. Het (opnieuw) leren van vaardigheden bij het zelfstandig wonen kan dan aan de orde zijn. Plushome ondersteund bij het leren van deze vaardigheden. Dit doen we zowel in jouw eigen woning maar dit kan ook in een zorgwoning zijn van Plushome.

 

Begeleid wonen in Arnhem met autisme

Begeleid zelfstandig wonen komt vaak voor bij (jong)volwassenen met autisme, licht verstandelijke beperking of een andere psychiatrische problematiek. Met deze diagnoses is het vaak lastiger om contact te leggen of om het rust in je hoofd te bewaren. Juist in deze situaties schieten we graag te hulp en bieden we begeleiding. Of je nu nog thuis woont of op jezelf wilt of al woont, voor begeleid zelfstandig wonen in Arnhem ben je bij Plushome aan het juiste adres.

 

Aanmelden voor begeleid wonen in Arnhem en omgeving

Hoe kun je nu aanmelden voor begeleid wonen in Arnhem? Hiervoor heb je een indicatie nodig. Dit kan een indicatie zijn vanuit de Wet langdurige zorg, dan kun je je via ons contact formulier direct aanmelding. Het jij geen indicatie? Dan is de eerste stap om naar wijkteam te gaan in jouw stad of dorp. Zij kunnen met jou kijken naar welke ondersteuning je nodig hebt en of je in aanmerking komt voor begeleid wonen.

 

Benieuwd waar wij allemaal hulp bij bieden, vragen over onze werkwijze of zou je graag kennis willen maken, dat kan altijd! Kom dan vrijblijvend met ons in contact.

 

Waar wij dit aanbieden? Begeleid wonen Nijmegen | Begeleid wonen Utrecht

Contact opnemen met Plushome Arnhem

Adres

Rietgrachtstraat 121
6828 KC Arnhem

Werktijden

Maandag tot vrijdag 8:00 tot 18:00