Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Plushome Nijmegen

Het team van Plushome Nijmegen bestaat uit meer dan 10 dynamische en daadkrachtige persoonlijkheden die erg betrokken zijn bij de hulpvraag van onze cliënten. Met verschillende zorgwoningen, (sociale) partners en dagbestedingslocaties zijn we altijd in de buurt en erg flexibel. Heb je ons nodig, dan zijn we er.

 

In Nijmegen bieden wij onder andere:

 

Contact opnemen met Plushome Nijmegen

Adres

Dahliakracht  Houtlaan 119
6525 ZC Nijmegen

Werktijden

Maandag tot vrijdag 8:00 tot 18:00

Ambulante Begeleiding Nijmegen

Plushome is trots op het bieden van deskundige ambulante begeleiding in Nijmegen, gericht op zowel volwassenen als kinderen die assistentie nodig hebben bij diverse levensuitdagingen.

In Nijmegen werken onze ambulante begeleiders, die zich kenmerken door hun toewijding en professionele passie, direct samen met cliënten in hun eigen vertrouwde thuisomgeving. Deze benadering staat garant voor maatwerk en persoonlijke zorg, afgestemd op de unieke behoeften en doelstellingen van elke cliënt. Zij leveren praktische ondersteuning en emotionele steun, en verstrekken middelen om zelfstandigheid en welzijn te versterken. Dit helpt onze cliënten hun dagelijks leven efficiënter te leiden en hun potentieel volledig te benutten.

Begeleid wonen in Nijmegen

Plushome biedt in Nijmegen begeleid wonen, dit is speciaal ontworpen voor volwassenen en jongeren die vanwege complexe problematiek zoals psychische klachten, verslavingsproblemen of andere beperkingen, extra ondersteuning in hun dagelijks leven nodig hebben.

In onze Nijmeegse woonfaciliteiten krijgen cliënten ondersteuning van een team van professionals. Dit team helpt bij dagelijkse taken, het aanleren van nuttige vaardigheden en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Ons doel is het creëren van een omgeving die veiligheid, stabiliteit en ondersteuning biedt, waardoor cliënten aan hun herstel kunnen werken en een fundament kunnen leggen voor een zelfstandiger en bevredigender bestaan.

Jeugdhulp in Nijmegen

Plushome in Nijmegen legt de nadruk op het belang van tijdige interventie en ondersteuning in de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Onze specialisten richten zich op het bijstaan van jongeren in het overwinnen van uitdagingen, waaronder trauma, depressie, angststoornissen, autisme en andere factoren die hun welzijn en functioneren beïnvloeden.

Onze jeugdhulpverleners in Nijmegen hanteren een empathische, kindgerichte methode en focussen op het versterken van de veerkracht van het kind en het stimuleren van positieve veranderingen. We werken nauw samen met het gezin om een veilige en ondersteunende omgeving te waarborgen, waarin het kind de benodigde hulpmiddelen en begeleiding ontvangt om te bloeien en zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Dit omvat ook ondersteuning in de opvoeding en gezinscoaching.

01

Hulp bij financiën

02

Hulp bij vrije tijd

03

Hulp bij werk en opleiding

04

Hulp bij wonen

05

Hulp bij huiselijke relaties

06

Hulp bij geestelijke gezondheid

07

Hulp bij dagstructuur

08

Hulp bij sociaal netwerk

09

Hulp bij lichamelijke gezondheid