Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Trauma Nijmegen

Een vervelende situatie uit het verleden kan vaak zorgen voor een langdurig trauma. Een moment waar je liever niet aan denkt,  maar tegelijkertijd niet los kunt laten, met nachtmerries, angst en stemmingswisselingen als gevolg. Met traumabehandeling of traumabegeleiding in Nijmegen bieden we je bij Plushome passende hulp om deze herinnerring op een juiste manier te verwerken.

Bij Plushome bieden we hulp bij trauma aan in twee verschillende trajecten. Zo bieden we traumabehandeling Nijmegen aan kinderen/ jongeren tot 23 jaar.  Aan iedereen ouder dan 23 bieden wij traumabegeleiding.

Traumatherapie Nijmegen

Traumatherapie Nijmegen bieden we aan door middel van verschillende behandelingen:

Dit kan uiteraard ook een combinatie van bovenstaande therapieën zijn. De behandelaar kijkt samen naar jouw situatie en past de traumatherapie in Nijmegen hierop aan.

Traumabehandeling Nijmegen

Traumabehandeling Nijmegen bieden we aan kinderen/ volwassenen tot 23 jaar oud

Waar wij dit nog meer aanbieden? Traumabehandeling Utrecht | Traumabehandeling Arnhem

Traumabegeleiding Nijmegen

Aan (jong)volwassenen boven de 23 bieden wij traumabegeleiding Nijmegen. Onze begeleider(s) begeleiden je in dit geval graag bij het verwerken van je trauma. Hoe bevalt de behandeling, maar ook belangrijk, hoe ziet de toekomst eruit. We gaan graag het gesprek met je aan om zo een passende aanpak te formulieren en in de praktijk te brengen.

 

Contact opnemen met Plushome

Adres

Rietgrachtstraat 121
6828 KC Arnhem

Werktijden

Maandag tot vrijdag 8:00 tot 18:00