Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Traumabegeleiding en verwerking Nijmegen

Ben je op zoek begeleiding op maat als het gaat om het verwerken van een trauma, dan staat Plushome Nijmegen voor je klaar.

Een vervelende situatie uit het verleden kan vaak zorgen voor een langdurig trauma. Een moment waar je liever niet aan denkt,  maar tegelijkertijd niet los kunt laten, met nachtmerries, angst en stemmingswisselingen als gevolg. Met traumabegeleiding in Nijmegen bieden we je bij Plushome passende hulp om deze herinnerring op een juiste manier te verwerken.

Begeleiding aan (jong)volwassenen

Aan (jong)volwassenen boven de 23 bieden wij traumabegeleiding Nijmegen. Onze begeleider(s) begeleiden je in dit geval graag bij het verwerken van je trauma. Hoe bevalt de behandeling, maar ook belangrijk, hoe ziet de toekomst eruit. We gaan graag het gesprek met je aan om zo een passende aanpak te formulieren en in de praktijk te brengen.

 

Wat valt er onder traumabegeleiding

Traumabegeleiding omvat een breed scala aan therapeutische en ondersteunende benaderingen die zijn ontworpen om te helpen traumatische ervaringen te verlichten. Traumabegeleiding kan betrekking hebben op verschillende soorten trauma, zoals fysiek geweld, seksueel misbruik, natuurrampen, oorlogstrauma, enzovoort. Hier zijn enkele aspecten die vaak onder traumabegeleiding vallen:

Waar wij dit nog meer aanbieden? Traumabegeleiding Utrecht | Traumabehandeling Arnhem

Contact opnemen met Plushome

Adres

Rietgrachtstraat 121
6828 KC Arnhem

Werktijden

Maandag tot vrijdag 8:00 tot 18:00