Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer.
Let op: Iedereen via de WMO of WLZ betaald een eigen bijdrage aan het CAK.
Wil je weten hoe hoog dit bedrag voor jou zal zijn? Kijk dan op de website van het CAK.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Opvoedingsondersteuning: hulp bij opvoeden

  Kinderen opvoeden is niet altijd makkelijk. Je kind kan bijvoorbeeld moeite hebben met eten en slapen of hij/zij wil helemaal niet naar je luisteren. Dat is erg frustrerend. Veel ouders vragen zich af of ze het wel goed doen en raken een beetje onzeker. Praten met andere ouders kan helpen, maar als je er niet meer uit komt kun je altijd terecht bij Plushome. Wij bieden je hulp bij opvoeden. Wij zijn een luisterend oor, geven antwoord op je vraag en voorzien je van praktische tips. Met onze opvoedondersteuning verminderen we eventuele gedragsproblemen bij je kind, waardoor het uiteindelijk beter eet, beter slaapt of beter luistert. We zorgen voor meer begrip en meer inzicht. Een betere band, minder ruzie en een fijnere sfeer thuis. Zodat je uiteindelijk weer zelfstandig en vol vertrouwen je kind kunt opvoeden.

  Hulp bij opvoeden?

  Wil je je aanmelden voor onze hulp bij opvoeden? We werken in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Utrecht en ondersteunen ook gezinnen met kinderen die last hebben van psychische klachten zoals autisme, ADHD en dwangstoornissen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek of Plushome je kan helpen met opvoedondersteuning.

  Onze opvoedondersteuning

  Opvoedondersteuning begint bij een intake. Hierin brengen we jouw situatie in kaart door gesprekken met jou en je partner te voeren en door bij je thuis te kijken hoe het er precies aan toe gaat. Op basis daarvan stellen we een plan op. Een plan dat afgesteld is op de behoeften van jou en je kind. Samen kijken we naar de hoeveelheid hulp bij opvoeden die je precies nodig hebt en wat je fijn vindt.

  Onder begeleiding van een gedragsdeskundige komen onze hulpverleners bij je thuis. We helpen je het liefst in de eigen omgeving van het kind. Hulp bij opvoeden in een veilige sfeer. Zo zien we precies waar behoefte aan is en kunnen we heel gericht tips en adviezen geven. We leren je onder andere op welke manier je de ontwikkeling van je kind kunt stimuleren. Maar bijvoorbeeld ook om contactmomenten te herkennen en te benutten.

  Meer weten?

  Neem vandaag nog contact met ons op!