Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Plushome Arnhem

Het team van Plushome Arnhem bestaat uit meer dan 35 dynamische en daadkrachtige persoonlijkheden die erg betrokken zijn bij de hulpvraag van haar cliënten. Met verschillende zorgwoningen, samenwerkingen met (sociale) partners en andere proffesionals zijn we te vinden in Arnhem Noord en Arnhem Zuid. We zijn altijd in de buurt en erg flexibel. Heb je ons nodig, dan zijn we er.

 

Wij bieden onder andere:

  • Ambulante begeleiding
  • Begeleid wonen
  • Jeugdhulp
  • Gezinsbegeleiding
  • Autisme begeleiding

Contact opnemen met Plushome Arnhem

Adres

Rietgrachtstraat 121
6828 KC Arnhem

Werktijden

Maandag tot vrijdag 8:00 tot 18:00

Ambulante Begeleiding Arnhem:

Bij Plushome bieden we professionele ambulante begeleiding in Arnhem aan volwassenen en kinderen die ondersteuning nodig hebben bij het omgaan met verschillende uitdagingen in hun leven.

 

Onze ambulante begeleiders zijn toegewijde professionals met een passie voor het helpen van anderen. Ze werken nauw samen met cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving, wat betekent dat de ondersteuning wordt aangeboden in de thuisomgeving van het individu. Deze aanpak zorgt voor een persoonlijke en op maat gemaakte benadering, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften en doelen van elke cliënt. Onze ambulante begeleiders bieden praktische begeleiding, emotionele steun en hulpmiddelen om zelfredzaamheid en welzijn te bevorderen, waardoor cliënten beter in staat zijn om hun dagelijkse leven te leiden en hun volledige potentieel te bereiken.

 

Begeleid wonen in Arnhem:

Voor diegenen die behoefte hebben aan een veilige en gestructureerde woonomgeving biedt Plushome begeleid wonen in Arnhem. Ons beschermd wonen programma is bedoeld voor volwassenen en jongeren die extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben bij hun dagelijks leven, vanwege complexe uitdagingen zoals psychische aandoeningen, verslavingsproblematiek of andere beperkingen die hun zelfstandigheid beïnvloeden.

 

In onze woonvoorzieningen worden cliënten begeleid door een team van professionals die helpen bij dagelijkse activiteiten, het aanleren van praktische vaardigheden en het bevorderen van persoonlijke groei. Ons doel is om een veilige, stabiele en ondersteunende omgeving te bieden waarin cliënten kunnen werken aan hun herstel en een basis kunnen leggen voor een zelfstandiger en bevredigender leven.

 

Jeugdhulp bij Plushome in Arnhem:

Bij Plushome.nl in Arnhem begrijpen we het belang van vroegtijdige interventie en ondersteuning bij de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Onze jeugdhulpdiensten zijn erop gericht om jonge individuen te helpen bij het overwinnen van uitdagingen. Zo bieden we traumabehandeling hulp bij een depressie, angststoornissen, autisme, en andere problemen die hun welzijn en functioneren beïnvloeden.

 

Onze professionele jeugdhulpverleners bieden een empathische en kindgerichte aanpak, waarbij ze werken aan het versterken van de eigen veerkracht van het kind en het bevorderen van positieve veranderingen in hun leven. We werken nauw samen met het gezin om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren, waarin het kind de juiste tools en begeleiding krijgt om te gedijen en te groeien naar zijn of haar volledige potentieel. Daaronder vallen ook opvoedondersteuning en gezinscoaching.