Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer.
Let op: Iedereen via de WMO of WLZ betaald een eigen bijdrage aan het CAK.
Wil je weten hoe hoog dit bedrag voor jou zal zijn? Kijk dan op de website van het CAK.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Adolescenten begeleiding

  Vanuit de Jeugdwet bieden we begeleiding aan adolescenten. Zij staan als bijna volwassen aan het begin van hun leven en kunnen behoefte hebben aan ondersteuning op heel veel verschillende vlakken. Denk daarbij aan onderwerpen als de groei richting zelfstandigheid en het proces van het losmaken van ouders. Vragen over hoe werkt mijn lichaam en seks kunnen gesteld worden.

  We ondersteunen bij het leren van bijvoorbeeld sociale vaardigheden of planningsvaardigheden en helpen angsten als faalangst te verminderen. We weten allemaal nog hoe onzeker de puberteit kon zijn en welke vragen dit met zich meebracht. We maken samen een toekomstplan waar we alle domeinen die van belang zijn bij betrekken. Wanneer ondersteuning ingezet wordt in deze leeftijdsfase, heeft dit een preventieve uitwerking en kan hiermee problematiek op latere leeftijd worden voorkomen of verminderd worden.

  Begeleiding aan adolescenten

  Wil je je aanmelden voor adolescenten begeleiding? We werken in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Utrecht. Wij helpen bijna volwassen aan het begin van hun leven en de behoefte aan ondersteuning. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek of Plushome je kan helpen.

  Meer weten?

  Neem vandaag nog contact met ons op!