Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Waarom Plushome

Waarom Plushome er voor je is

Het leven zit vol met uitdagingen. Hier heeft iedereen weleens ondersteuning bij nodig. Zo kun je bijvoorbeeld je baan verliezen, ontstaan er schulden en zie je geen uitweg meer. Je voelt je somber of alleen en je hebt het gevoel dat niemand jou echt begrijpt. Daarbij voel jij je verantwoordelijk voor de mensen die je lief hebt, maar je lijkt jezelf steeds maar weer op de tweede plek te zetten. Heb je een gezin met twee kinderen, maar weet je niet hoe je alles moet rond breien? Hierdoor kun je terecht komen in een leven waar je eigenlijk niet voor kiest.

Het is dan erg fijn om niet veroordeeld te worden. Dan is het prettig om iemand te leren kennen die jou ondersteunt om de chaos in je hoofd te structureren. Iemand die jou helpt bij het creëren van overzicht in je financiële situatie, meekijkt hoe jij je minder alleen gaat voelen of jou ondersteunt bij het opvoeden van je kinderen. Zo leer jij jezelf weer op de 1e plek te zetten. Want je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Dit zijn momenten in het leven waarbij Plushome je graag ondersteunt.

 

Waarom Plushome

Hoe werken wij bij Plushome

Sinds 2009 specialiseert Plushome zich in het ambulant begeleiden van mensen met een complexe hulpvraag. Zo begeleiden we in Arnhem, Nijmegen en Utrecht. We begeleiden niet alleen jongeren, maar we begeleiden en behandelen ook kinderen, adolescenten, volwassenen en gezinnen. Daarnaast bieden wij een 24 uurs bereikbaarheidsdienst.

 

Waarom Plushome

Waarom Plushome

Plushome is ontstaan vanuit het verlangen om een verschil te maken. We werken vanuit de visie dat iedereen een zelfstandig en vervuld leven verdient. Dit begint vaak bij het prikkelen van een droom. Vanuit deze droom of passie gaan we een plan bouwen die bij jou past.

Sommige oplossingen zijn heel simpel. Zo kan het terugvinden van een hobby al meer invulling geven. Wij zien dat als iemand een bepaalde drijfveer of passie heeft waarnaar hij toe wil werken, dit ook helpt om gemotiveerder te werken aan het vervullen van zijn of haar basisbehoeften. Denk bijvoorbeeld aan een woonplek, inkomsten en sociale contacten. Daarnaast ontstaat op die manier nog meer ruimte voor het vervullen van zijn of haar dromen.

 

Waarom Plushome

Onze werkwijze

  • Wij hebben geen wachtlijsten waardoor we meteen aan de slag kunnen.
  • We werken vanuit jouw ‘droom’ waarin jij bepaalt hoe jouw toekomst eruitziet.
  • Wij werken samen met gespecialiseerde begeleiders, therapeuten en psychologen die wij kunnen betrekken bij jouw begeleiding.
  • Bij Plushome hebben we een 24 uurs bereikbaarheidsdienst.
  • Om ervoor te zorgen dat je straks geen begeleiding meer nodig hebt, maken wij gebruik van jouw eigen leefomgeving.

Heb je vragen of wil je meer weten over Plushome? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze organisatie en wat wij voor je kunnen betekenen.

 

Bij Plushome word je ondersteund door een hecht team aan hulpverleners. Via ons eigen netwerk zorgen wij voor betrouwbare en gespecialiseerde begeleiders, therapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers. Samen werken we oplossingsgericht.

Aangezien ieder mens uniek is, kan er sprake zijn van een creatieve oplossing. Voor iedereen kan er weer een andere oplossing zijn voor een hulpvraag.