Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Samenwerkingen

Plushome is altijd op zoek naar samenwerking ten behoeve van het welzijn van mensen die we ondersteunen. Dit kan zijn in de begeleiding zelf waarbij expertises van verschillende partijen worden ingezet, maar ook deskundigheidsbevordering of het samen creëren van nieuwe ideeën.

Samenwerkingen

Dahliakracht

Sinds 2020 zijn we in Nijmegen een samenwerking aangegaan met Dahliakracht. De aanvulling die Dahliakracht op Plushome kan leveren is dat zij mensen ondersteunen met een migratieachtergrond. Zij overbruggen hiermee een cultuur en taalbarrière.

Dahlia Kracht is er voor mensen met een licht verstandelijke of psychische beperking en ook als problemen zich blijven opstapelen.  Dan is er risico op sociale uitsluiting. Voor mensen met een beperking met een migratieachtergrond is dit risico nog groter. Daar hebben zij extra aandacht voor. zij gaan samen aan de slag om te werken aan een stabiel bestaan met duurzame garanties voor de toekomst.

Website bekijken

Samenwerkingen

Albero zorggroep

Sinds 2021 zitten we samen met Albero zorggroep in een combinatie waar we met 7 andere zorgaanbieders verantwoordelijk zijn voor de Jeugdzorg in Gemeente Rheden & Rozendaal.

Samenwerkingen

EnNu

Sinds 2021 zitten we samen met Hester Jansen van EnNu in een combinatie waar we met 7 andere zorgaanbieders verantwoordelijk zijn voor de Jeugdzorg in Gemeente Rheden & Rozendaal.