Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Vaderdag: Plushome geeft 4 tips

Vaderdag staat voor de deur en is dit jaar anders dan andere jaren. Gelukkig zijn de regels omtrent de Corona al iets versoepeld en kun je in plaats van iets te geven, ook een mooie herinnering maken met je vader. Plushome geeft 4 Vaderdag tips over wat jij op deze dag (op afstand) toch met je vader kan doen.

 

1. Terassen
Sinds 1 juni zijn de terrassen weer geopend. En, hoe leuk is het om een terrasje met je vader te pakken en bij te praten over de afgelopen maanden.

 

2. Fietsen
Als je een beetje sportief bent, zoek dan een mooie fietstocht uit en trek er op uit met je vader. Wellicht kun je deze mooie fietstocht ook eindigen op een leuk terras.

3. Wandelen
Hou je van wandelen? Maak dan een mooie wandeling met je vader. Op die manier kun je misschien net dat ene park of dat bos gaan verkennen samen of neem je wat lekkers mee om onderweg (op gepaste afstand) op te eten.

 

4. Hapje eten
Ga lekker een hapje eten! Sinds 1 juni kun je niet alleen weer het terras op, ook mag je met iemand uiteten (op gepaste afstand). Even bellen naar je favoriete restaurant of die van je vader, en je kunt aanstaande zondag misschien wel lekker wat gaan eten samen.

Dit waren de tips van Plushome. Veel succes met de voorbereidingen en alvast een hele fijne Vaderdag!

Belangrijk: Zorg dat je, als je ergens heen wilt, goed van de te voren uitzoekt of je ergens moet reserveren. Zo kom je niet voor ongewenste verassingen te staan.

 

17 juni 2020