Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Sander; de ambulante klant

Hulp bij het boodschappen doen: Operatie ‘Braadworst’

Heb je wel eens eerder met een mannelijke begeleider gekookt? Nee, alleen met begeleidsters. En wat maken jullie dan zoal? Nou meestal is het één of andere salade. Daar lijk ik maar niet aan te ontkomen. Mét een stukje vis, dat vind ik dan wel lekker. Aha juist. Zullen jij en ik dan eens wat worstjes gaan roosteren? Want het is nog een beetje zomer he? Jaah.., met mosterd, op een broodje, mjam. Met mosterd op een broodje, ja, dat vind ik ook wel lekker, akkoord.

Kijk, zie je hoeveel karretjes er buiten staan. Het is nu helemaal niet druk binnen. Ja, best slim van je hoor, om boodschappen te gaan doen voordat de mensen van hun werk komen. Maar als we in de winkel zijn moet je niet zo dralen als m´n vorige begeleidster hoor. Bleef ze dralen? Ja, bij de chocolade afdeling en bij de bakken met kleding. Aha (gniffel). Dus je wilt dat we de dingen oppikken die we nodig hebben en dan linea recta door naar de kassa. Ja, precies zo. Prima, dan doen we het zo. Weet jij dan wat we moeten hebben en waar het allemaal ligt? Yep.

Ik heb alleen geen muntje, heb jij een muntje? Ja, neem jij het karretje? Ja, maar jij moet dan ons pad vrijhouden en opletten dat er geen mensen tegen ons karretje botsen. Ga ik voor zorgen. Kijk eens hier; een echt Plushome muntje, die mag je wel houden. Dank je. Nou, de wieltjes draaien allemaal goed zie ik. Pfff…, even een paar keer adem halen hoor. Maak je maar niet druk, dit gaat ons prima lukken.

 

Sander K.

 

17 juni 2020