Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Moederdagtips

Moederdag staat voor de deur en is dit jaar anders dan andere jaren. Ondanks dat je je moeder niet blij kan maken met een bezoekje, kun je haar dit jaar wel verassen. Plushome geeft vier Moederdag tips over hoe jij je moeder aanstaande zondag toch in het zonnetje kunt zetten!

1. Bloemetje 💐
Haal een mooi bloemetje of bestel er een online en schrijf een leuke kaart met een persoonlijke boodschap.
Laat het bloemetje bezorgen of bel aan en leg het bloemetje (op gepaste afstand) voor de deur.

Ontbijtje “🍳”
Maak een lekker ontbijtje of bak een leuk taartje en leg deze (op gepaste afstand) voor de deur of laat iets bezorgen via een lokale horeca zaak. Zo kan je moeder lekker smullen op Moederdag.

3. Knutselwerkje maken “🎨”
Be creative! Ben jij creatief en wil jij de schilderskwasten weer tevoorschijn toveren? Maak een leuk schilderijtje of een mooie tekening. Ook wanneer je ouder bent kun je, net als je vroeger als kind deed, weer eens een leuk knutselwerkje maken.

4. Speurtocht “🗺”
Maak een leuke speurtocht door het huis of door de tuin. Geef je moeder via de telefoon instructies en verstop een cadeautje of kleinigheidje in de tuin of ergens in het huis. Zo heeft je moeder een leuke bezigheid voor de dag.

Dit waren de tips van Plushome. Veel succes met de voorbereidingen en alvast een hele fijne Moederdag!

Kun je niks met deze tips? Onze ambulant begeleiders denken graag met je mee om ook jouw moeder in het zonnetje te zetten.

 

 

7 mei 2020