Arnhem & Nijmegen T. +31 (0)26 76 76 292 E. info@plushome.nl Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
Utrecht T. +31 (0)30 72 10 872 E. info@utrecht.plushome.nl Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Anne; Wat betekent Plushome voor mij? Deel 2

Afgelopen keren heb ik vooral geschreven over wat Plushome voor mij betekent, en ik denk dat deze drie onderwerpen bij elkaar een mooi beeld geven van Plushome.

Plushome kijkt naar mijn mogelijkheden, ze denken out of the box en werken in alle openheid.

Plushome kijkt altijd naar wat wel kan, naar waar de mogelijkheden liggen, bij mij maar ook bij hun eigen organisatie. Door die positieve insteek ben ik sneller geneigd daar in mee te gaan, het werkt aanstekelijk. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Out of the box denken biedt veel, zóveel. Het is soms eng en spannend maar het maakt dat je veel meer ontdekt over wat er allemaal mogelijk is. Het maakt dat er soms antwoorden gezocht wordt op plekken waar nog niet gekeken is en dat bied in de moeilijkste situaties soms de uitkomst.

En als laatste de openheid. Voor mij heel belangrijk, onder openheid vat ik ook eerlijkheid. Door open- en eerlijkheid bouw ik pas echt een vertrouwensband op. En als die band er is, kun je bergen verzetten. Niet alleen met je begeleider moet je die band hebben, je moet ook vertrouwen hebben in de organisatie, van begin tot eind.

Deze drie pijlers maken voor mij Plushome; wie mij begeleiding biedt en bij wie ik mij vertrouwd en veilig voel om mijn verhaal te delen. Maar ook een  plek waar ik zodanig vertrouwen in heb dat ik denk dat zij mij verder kunnen helpen in de toekomst. Want niet alleen het hier en nu is belangrijk maar ook het werken naar de toekomst is van groot belang. Deze insteek van werken maakt dat ik me thuis voel bij Plushome, me veilig en vertrouwd voel bij hun en me durf te ontwikkelen.

Voor iedereen is iets anders belangrijk in de begeleiding en iedereen heeft een andere verwachting van de organisatie waar hij of zij begeleiding van ontvangt. Maar ik kan uit volle borst zeggen dat ik heel blij ben met de manier van werken van Plushome. Dat ik me erg kan vinden in hun denkwijze en dat ik erg blij ben dat ik van hen begeleiding mag ontvangen. Ik hoop dan ook dat de goeie samenwerking zich nog even voort mag zetten en ik me met behulp van Plushome verder kan ontwikkelen in de toekomst.

Ik neem jullie graag mee met mijn avonturen die ik beleef met mijn begeleiding en Plushome in mijn volgende blogs.

 

Anne.

 

6 november 2018