Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp, activerend werk, en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
(Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer).
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Myrinne Tinselboer – Psycholoog

Mijn naam is Myrinne Tinselboer en ik ben psycholoog bij Plushome. Ik heb psychologie gestudeerd en werk met veel plezier.

Voor mij is persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als professionele ontwikkeling. Ik heb langere tijd gereisd en hoopte hierdoor mezelf beter te leren kennen. Uiteindelijk leerde ik veel, ook over mezelf, maar ontdekte ik vooral dat bewust leven en accepteren wat er nu is heel waardevol is.

Bewuster leven beoefen ik ook door met aandacht naar mensen te luisteren. Op die manier probeer ik te begrijpen wat jou beweegt. Ik vind het belangrijk om samen met jou te kijken naar wat helpend is en hoe jij jouw sterke kanten kan gebruiken. Hierbij kijk ik naar jouw hele persoon en omgeving. Deze puzzel vind ik heel interessant en zoek ik graag samen met jou uit.

Ik gun iedereen de tijd om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en om te (leren) luisteren naar jouw gevoel. Dan kun je vanuit daar weer de regie nemen over jouw leven!

Waarom Plushome?

Bij Plushome heb je maar één behandelaar. Dat betekent dat je maar aan één iemand je verhaal hoeft te doen. Wel zo fijn. Daarbij zien we dat eetstoornissen ook wel eens gepaard gaan met depressies of angststoornissen. Bij Plushome kun je ook daarvoor bij die ene therapeut terecht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van, bijvoorbeeld, een anorexia behandeling? Of wil je direct hulp bij je eetstoornis? Haal een verwijsbrief bij je huisarts en maak een afspraak of neem contact met ons op ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!