Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer.
Let op: Iedereen via de WMO of WLZ betaald een eigen bijdrage aan het CAK.
Wil je weten hoe hoog dit bedrag voor jou zal zijn? Kijk dan op de website van het CAK.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Maureen Benneker – Orthopedagoog

  Ik ben Maureen Benneker en werk sinds eind 2015 in Utrecht voor Plushome als orthopedagoog. Ik heb Orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In mijn vrije tijd tennis ik graag en onderneem ik leuke dingen met vrienden en familie. 

  Mijn drijfveer in de behandeling is het uitgaan van de eigen kracht van mensen en deze ook constructief in te zetten om dichterbij je droom te komen. Elke kleine stap voorwaarts is er al een.

  In mijn behandelingen als orthopedagoog ga ik samen met jou dieper op je situatie en klachten in. We proberen zo samen een zo helder mogelijk beeld te krijgen van wat er momenteel speelt, maar ook van je wensen, krachten en mogelijkheden.

  Waarom Plushome?

  Bij Plushome heb je maar één behandelaar. Dat betekent dat je maar aan één iemand je verhaal hoeft te doen. Wel zo fijn. Daarbij zien we dat eetstoornissen ook wel eens gepaard gaan met depressies of angststoornissen. Bij Plushome kun je ook daarvoor bij die ene therapeut terecht.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van, bijvoorbeeld, een anorexia behandeling? Of wil je direct hulp bij je eetstoornis? Haal een verwijsbrief bij je huisarts en maak een afspraak of neem contact met ons op ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!