Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp, activerend werk, en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
(Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer).
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Lizette Muskens – Orthopedagoog

Mijn naam is Lizette Muskens en ik woon samen met mijn man in Nijmegen. Na een drukke dag sport ik graag om mijn hoofd leeg te maken. Ik sta elke week als verdediger op het voetbalveld en ik boks ook graag. Als ik thuis ben kijk ik graag series of lees ik een boek.

Voordat ik bij Plushome ben gaan werken als behandelaar heb ik als orthopedagoog op een
middelbare school en het MBO gewerkt. Op de middelbare school werk ik nog steeds. Wat ik hier ervaren heb is dat ik graag met mensen werk waarbij het leven niet altijd mee zit. Dit kan komen door allerlei factoren. Wat deze factoren precies zijn vind ik minder belangrijk. Voor mij is het vooral van belang dat we samen gaan kijken naar de hulpvraag en hoe we kunnen zorgen dat het leven prettiger wordt. Ik ben tevreden wanneer de behandeling bijdraagt aan een positief effect op de kwaliteit van jouw leven.

Mijn werkwijze is vooral samen aan de slag gaan. Ik praat liever niet over jou, maar mét jou. Stap voor stap gaan we het traject in. Je zult merken dat ik graag open en eerlijk communiceer en samen met jou ga werken aan de zaken die je belemmeren. Vanuit de oplossingsgerichte benadering kijken we wat jij nodig hebt om te groeien. Zelf blijf ik me ook graag ontwikkelen en om deze reden volg ik regelmatig scholingen en cursussen om nog beter bij de verschillende hulpvragen aan te kunnen sluiten.

Waarom Plushome?

Bij Plushome heb je maar één behandelaar. Dat betekent dat je maar aan één iemand je verhaal hoeft te doen. Wel zo fijn. Daarbij zien we dat eetstoornissen ook wel eens gepaard gaan met depressies of angststoornissen. Bij Plushome kun je ook daarvoor bij die ene therapeut terecht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van, bijvoorbeeld, een anorexia behandeling? Of wil je direct hulp bij je eetstoornis? Haal een verwijsbrief bij je huisarts en maak een afspraak of neem contact met ons op ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!