Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer.
Let op: Iedereen via de WMO of WLZ betaald een eigen bijdrage aan het CAK.
Wil je weten hoe hoog dit bedrag voor jou zal zijn? Kijk dan op de website van het CAK.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Joost Levy – GZ-Psycholoog

  Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in de vraag waarom mensen doen wat ze doen. Met onze acties bereiken we soms precies wat we willen, maar een andere keer slaan we de plank volledig mis en zijn we teleurgesteld en hebben andere mensen ook niet blij gemaakt. Het lijken patronen waarin we vaak hetzelfde voelen en vanuit dat gevoel ook hetzelfde gedrag vertonen waarmee we geen succes gaan hebben.

  Ik ben mij gaan specialiseren om die patronen met cliënten te ontrafelen en daar stap voor stap nieuw gedrag voor in de plaats te zetten dat succes oplevert en waar iedereen blij mee wordt. Daarbij geloof ik dat wat de cliënt vertelt, laat zien waar hij/zij last van heeft en wat hem belemmert om het anders te doen. Zo is therapie een spannende zoektocht naar de verborgen codes. Die zoektocht is vaak pijnlijk; verdriet om de gemiste kansen en boosheid om waar anderen niet zorgvuldig met je omsprongen spelen vaak in de therapie. Maar de winst van die zoektocht is dat je stap voor stap kan leren om het anders te doen. Succes te hebben, lief te hebben en je sterk te voelen om van je leven iets moois te maken waar je trots op bent. Ik voel mijzelf, als GZ-psycholoog, ieder uur van de dag rijk dat ik dit werk mag doen. Dat ik mag luisteren en cliënten kan helpen. Ik benader ze met zorg, plezier, ernst en soms strengheid en kijk wat ze nodig hebben om hun stappen naar autonome kracht te nemen.

  Waarom Plushome?

  Bij Plushome heb je maar één behandelaar. Dat betekent dat je maar aan één iemand je verhaal hoeft te doen. Wel zo fijn. Daarbij zien we dat eetstoornissen ook wel eens gepaard gaan met depressies of angststoornissen. Bij Plushome kun je ook daarvoor bij die ene therapeut terecht.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van, bijvoorbeeld, een anorexia behandeling? Of wil je direct hulp bij je eetstoornis? Haal een verwijsbrief bij je huisarts en maak een afspraak of neem contact met ons op ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!