Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer.
Let op: Iedereen via de WMO of WLZ betaald een eigen bijdrage aan het CAK.
Wil je weten hoe hoog dit bedrag voor jou zal zijn? Kijk dan op de website van het CAK.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Charlotte Stoop – Orthopedagoog

  Mijn naam is Charlotte Stoop en ik ben werkzaam als orthopedagoog/behandelaar bij Plushome. In 2012 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (specialisatie Jeugd) en daarna heb ik mijn diploma voor de masteropleiding Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht behaald. Tevens beschik ik over een diagnostiekaantekening en heb ik onlangs de basisopleiding cognitieve gedragstherapie (CGT) succesvol afgerond. De afgelopen vier jaar heb ik veel ervaring op mogen doen als orthopedagoog binnen verschillende organisaties. Ik heb dan ook veel ervaring in het werken met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders. Ik heb gemerkt dat ik mijzelf als orthopedagoog enorm thuis voel binnen een warme, kleinschalige en laagdrempelige organisatie zoals Plushome.

  Mijn aanpak

  Ik ben een betrokken, enthousiaste en invoelende behandelaar die oog heeft voor jouw unieke verhaal en het gezinssysteem waarin je opgroeit. Ik vind het belangrijk dat jij je serieus genomen en geholpen voelt. Daarom geef ik behandeling op maat. Daarnaast vind ik het als behandelaar belangrijk om bewezen effectieve behandelingen te bieden; daarom maak ik vaak gebruik van cognitief gedragstherapeutische (CGT) technieken. Samen met jou (en vaak ook met je ouders) spreken we af wat jij wilt bereiken en hoe we dat gaan doen. Ik leg de focus op het positieve en ga uit van natuurlijke veerkracht. Met mijn werkzaamheden binnen Plushome, waarbij elk individu de persoonlijke aandacht, behandeling en stimulering krijgt die het nodig heeft, hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan het bevorderen van de groei en ontwikkeling van het individu.

  Waarom Plushome?

  Bij Plushome heb je maar één behandelaar. Dat betekent dat je maar aan één iemand je verhaal hoeft te doen. Wel zo fijn. Daarbij zien we dat eetstoornissen ook wel eens gepaard gaan met depressies of angststoornissen. Bij Plushome kun je ook daarvoor bij die ene therapeut terecht.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van, bijvoorbeeld, een anorexia behandeling? Of wil je direct hulp bij je eetstoornis? Haal een verwijsbrief bij je huisarts en maak een afspraak of neem contact met ons op ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!