Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer.
Let op: Iedereen via de WMO of WLZ betaald een eigen bijdrage aan het CAK.
Wil je weten hoe hoog dit bedrag voor jou zal zijn? Kijk dan op de website van het CAK.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Vacature: Ambulant Opvoedondersteuner, 24 – 32 uur

  Team Jeugd : Ambulant Opvoedondersteuner

  Plushome

  Locatie

  Arnhem

  Soort dienstverband

  Parttime, Bepaalde tijd

  Denk jij graag mee in wat mensen kan helpen hun leven een stukje mooier te maken?

  Kijk jij altijd naar wat mensen kunnen en niet naar wat ze niet kunnen? Vind jij dat iedereen altijd gelijke kansen zou moeten hebben en vind jij ook dat problemen er alleen zijn om oplossingen te creëren? Dan is dit het moment voor jou om actie te ondernemen.
  Wij zijn op zoek naar een ambulant begeleider/opvoedondersteuner met een passie voor jeugd en een zorg gerelateerde HBO-opleiding. We zoeken iemand die zich minimaal 24 / 32 uur per week gaat inzetten voor Plushome, waarbij je een gedeelte van de uren zal gaan inzetten voor jeugd als opvoedondersteuner. Als je in het bezit bent van een SKJ-registratie is dat een pré, evenals enkele jaren relevante ervaring.

  Ambulant Opvoedondersteuner

  Met ambulante begeleiding op maat bieden wij kwaliteit aan al onze cliënten. Dromen moet je niet alleen bedenken maar ook vormgeven. Dit is de stimulans waarmee onze teamleden dag in dag uit klaarstaan voor onze cliënten.
  Opvoedondersteuning geboden door Plushome is erop gericht om ouders/ verzorgers van kinderen te ondersteunen bij de opvoeding en de ontwikkeling van hun kind. Dit bieden we op maat aan in de thuissituatie van het kind en onder begeleiding van een Orthopedagoog/ Behandelaar.
  Opvoedondersteuning kan plaatsvinden in combinatie met algemene ambulant begeleiding gericht aan de ouder of behandeling gericht aan ouder/verzorger  en/of kind.
  Binnen Plushome werken wij onbevangen, verbonden, verantwoord en betrouwbaar. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen tot een compleet begeleider, waarbij vertrouwen het fundament is van onze relaties.
  Als teamlid van Plushome ben je in staat te verbinden, inspireren, organiseren, structureren en prioriteren. Verder heb je hart voor je werk, denk je altijd proactief en ondernemend, sta je stevig in je schoenen en ben je op en top professioneel.
  Herken jij jezelf in deze waarden?

  Kwalificaties

  • Hoeveel jaar ervaring heb je met Begeleider? Minimaal 2 jaar  
  • Wat is het hoogste opleidingsniveau dat je hebt afgerond? HBO 
  • Ben je beschikbaar om te werken in Arnhem en Omstreken?
  • Beschik je over de volgende licentie of certificaat: Rijbewijs B 
  • Beschik je over de volgende licentie of certificaat: SKJ 

  Ben je enthousiast en beschik je ook nog eens over bovenstaande kwalificaties? Stuur jouw CV naar sollicitaties@plushome.nl en wellicht ben jij onze nieuwe collega!

  Deel dit bericht via social media: