Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp, activerend werk, en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
(Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer).
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Vacature: Ambulant Begeleider Jeugd Utrecht

Plushome zoekt zoekt een ambulant begeleider voor locatie Utrecht

Beoordeel jij mensen niet op wat ze hebben maar om wie ze zijn? Vind jij dat iedereen altijd gelijke kansen zou moeten hebben en vind jij ook dat problemen er alleen zijn om oplossingen te creëren?
Dan is dit het moment voor jou om actie te ondernemen. Plushome is op zoek naar ambulant
begeleiders met passie.

Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid met een passie voor jeugd! Wil jij ouders ondersteunen bij de opvoeding? Opvoedondersteuning geboden door Plushome is erop gericht ouders van kinderen tot 12 jaar te ondersteunen bij de opvoeding en de ontwikkeling van hun kind. Dit bieden we op maat aan in de thuissituatie van het kind en onder begeleiding van een gedragsdeskundige. We zoeken iemand die zich minimaal 24 uur per week kan inzetten en in het bezit is van een SKJ-registratie.

Binnen Plushome werken wij onbevangen, verbonden, verantwoord en betrouwbaar. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen, waarbij vertrouwen het fundament is van onze relaties.

Als echte Plushomer ben je in staat te verbinden, inspireren, organiseren, structureren en prioriteren. Verder heb je hart voor je werk, denk je altijd proactief en ondernemend, sta je stevig in je schoenen en ben je op en top professioneel.

Herken jij jezelf in deze waarden?

Neem dan contact op met: sollicitaties@plushome.nl stuur jouw CV, en wellicht ben jij onze volgende collega voor Team Utrecht.

Deel dit bericht via social media: