Skip links

Depressie & behandeling

Depressies kunnen je leven behoorlijk overhoop gooien. Je hebt geen zin meer om dingen te ondernemen met anderen, je kunt je niet concentreren en je wilt misschien eigenlijk alleen maar huilen. De meeste mensen ervaren in hun leven verschillende periodes met depressieve gedachten en gevoelens die bijna altijd wel weer over gaan. Gaat het bij jou niet vanzelf over, of duurt het wel erg lang, dan is behandeling misschien helpend. Bij Plushome helpen we je er weer bovenop te komen, zodat je straks weer plezier krijgt en kan genieten van de leuke dingen in het leven.

Depressie

Plushome kent een groot aantal behandelaars en therapeuten. Ervaringsdeskundigen die weten hoe je je voelt. En belangrijker nog … die weten wat je kunt doen om je weer beter te voelen. Dat houdt echter niet in dat je die mensen ook allemaal gaat zien om elke keer weer opnieuw tegen iemand anders te moeten vertellen waar je allemaal mee zit. Daar heb je ook helemaal geen zin in. Dat snappen we. Daarom zorgen voor één persoon die je helpt. Zodat je maar één keer jouw verhaal hoeft te doen.

Na een kennismaking stellen we samen een plan op. Daarbij gaan we op zoek naar waar je kwaliteiten liggen. We gaan niet uit van je beperkingen, maar kijken vooral naar wat je goed kan en wat je leuk vindt. Dat vormt de basis voor de rest van de depressie behandeling. Je kunt daarbij denken aan creatieve- of bewegingstherapie, maar ook aan gesprekken met je persoonlijke therapeut. We nemen steeds kleine stapjes op de weg naar herstel.

Over Plushome

Plushome biedt een depressie behandeling aan mensen in de regio Arnhem, Nijmegen en Utrecht. Door in te spelen op de behoeften van mensen met psychische klachten, kunnen we ze helpen om zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen wonen, werken en hun droom na te kunnen jagen. Want daar gaat het ons uiteindelijk om. Meer weten? Neem contact met ons op of meld je aan voor een depressie behandeling en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem nu actie!

Wacht niet en meld je vandaag nog aan!