Skip links

Autisme & behandeling

Bij Plushome bieden we je een autisme behandeling die je helpt om er beter mee om te gaan. Dit is niet alleen gericht op jezelf, maar ook op de mensen in je directe leefomgeving. Want wij geloven dat je met een sterk sociaal netwerk meer dan uitstekend kunt functioneren. Bijvoorbeeld zodat je uiteindelijk op jezelf kunt gaan wonen. Dat zou toch geweldig zijn?

Autisme

Ieder kind en ieder mens is uniek. Individuen met een vorm van autisme zijn dat dus ook. Daarom gaan we uit van een autisme behandeling op maat. Geen standaard autisme behandeling, maar eentje gericht op jouw specifieke behoeften. Op jouw specifieke situatie. Op jouw verhaal. We horen graag waar je vandaan komt, maar belangrijker nog … we horen graag waar je naartoe wilt. Wat je wil bereiken en wat je dromen zijn.

Daarbij zorgen we bij Plushome voor één behandelaar. Eén persoon waar je je verhaal aan doet. Dat is wel zo fijn. Ook kunnen we er voor zorgen dat de mensen uit jouw leefomgeving ondersteund en begeleid worden, zodat ze kunnen leren om jou te begrijpen en om zo goed mogelijk met jou om te kunnen gaan.

Aanmelden

Je behandelaar bij Plushome is een specialist op het gebied van autisme en kent allerlei soorten behandelmethoden. Daarmee kan hij of zij samen met jou bekijken wat je fijn vindt en wat het beste bij jou past. Neem contact met ons op voor meer informatie over de autisme behandeling of meld je aan en maak een afspraak. We leren je graag kennen!

Neem nu actie!

Wacht niet en meld je vandaag nog aan!