Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp en ambulante begeleiding voor mensen
met een (lichte) verstandelijke beperking en/of psychische aandoening.
Mensen die zich aanmelden via de Jeugdwet of WMO verloopt deze aanmelding
via de gemeentelijke verwijzer.
Let op: Iedereen via de WMO of WLZ betaald een eigen bijdrage aan het CAK.
Wil je weten hoe hoog dit bedrag voor jou zal zijn? Kijk dan op de website van het CAK.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Mindfulness therapie

  Plushome biedt cursussen en therapieën aan op het gebied van mindfulness in Nijmegen en Arnhem. Met deze training en oefeningen leer je je om bewust te zijn van je gedachten, gevoelens en denkpatronen. Hierdoor leer je je om bewust eigen keuzes te maken met betrekking tot je gedrag, zodat je niet op de automatische piloot komt te werken en je terugvalt in oude denkpatronen die je stemming eigenlijk alleen maar verslechteren.
  Mindfulness kan helpen bij allerlei psychische klachten. Je kunt hierbij denken aan depressies, maar ook aan burn-outs, stressklachten en angststoornissen. Je leert om stil te staan bij wat er op dat moment gebeurt, om te ontdekken welke gevoelens en gedachten je daarbij hebt en om zo goed mogelijk met die gedachten en gevoelens om te gaan. Ook wanneer deze minder prettig zijn. Uiteindelijk voel je je hierdoor rustiger en kun je je beter en meer ontspannen.

  Mindfulness oefeningen & training

  Ons aanbod mindfulness in Nijmegen en Arnhem bestaat uit een aantal oefeningen en trainingen. Je kunt deze verdelen in aandachtsgerichte oefeningen, lichaamsgerichte meditatie en ontspannings- en ademhalingsoefeningen.
  Met de aandachtstraining leer je heel gericht om waar te nemen wat er gebeurt en hoe je je daarbij voelt. Je leert je eigen automatismen te herkennen en ingesleten gedragspatronen te doorbreken. Zo ontstaat er ruimte voor een nieuwe houding en andere, betere reacties dan je gewend bent. De lichaamsgerichte oefeningen maken je bewust van wat er zich allemaal afspeelt in je lijf. Het draait hierbij niet zozeer om denken en doen, maar meer om voelen.

  Mindfulness in Nijmegen en Arnhem

  Ben je erg gestresst, angstig of somber? Dan kun je bij Plushome terecht voor therapie en mindfulness in Nijmegen of Arnhem. Plushome beschikt namelijk een groot netwerk van therapeuten en psychologen die gespecialiseerd zijn in mindfulness oefeningen en trainingen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek of mindfulness jou kan helpen de balans terug te vinden!

  Meer weten?

  Neem vandaag nog contact met ons op!