fbpx
Skip links

Plushome levert behandelingen, jeugdhulp, activerend werk, en ambulante begeleiding voor mensen met een (lichte) verstandelijke
beperking of psychische aandoening.
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Annelinde Hendriks – Orthopedagoog

Mijn naam is Annelinde Hendriks en ik werk als Orthopedagoog/Behandelaar bij Plushome. Ik woon samen met mijn man en kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om een boek te lezen, te tuinieren of een lekkere taart te bakken.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in hoe een mens zich ontwikkelt. Dit begint al van jongs af aan, vandaar dat ik heb gekozen voor een opleiding tot Orthopedagoog. Hierin staat de opvoeding en ontwikkeling van jeugdigen centraal. Later is ook de volwassen doelgroep meer op mijn pad gekomen. Ik zou graag kinderen, ouders en volwassenen willen helpen bij het aanpakken van de dingen waar zij tegenaan lopen. Iedereen is de moeite waard om aandacht te geven en energie in te steken. Eigen regie vind ik hierbij heel belangrijk. Je kan geen verandering bewerkstelligen als iemand daar niet voor gemotiveerd is.

In de praktijk zal je mij als een open en rustig persoon zien, ik geef de ander veel ruimte. Mijn werkwijze is gericht op vertrouwen geven en samenwerking, maar ook kritische vragen stellen om ontwikkeling en verandering te bewerkstelligen.

Waarom Plushome?

Bij Plushome heb je maar één behandelaar. Dat betekent dat je maar aan één iemand je verhaal hoeft te doen. Wel zo fijn. Daarbij zien we dat eetstoornissen ook wel eens gepaard gaan met depressies of angststoornissen. Bij Plushome kun je ook daarvoor bij die ene therapeut terecht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van, bijvoorbeeld, een anorexia behandeling? Of wil je direct hulp bij je eetstoornis? Haal een verwijsbrief bij je huisarts en maak een afspraak of neem contact met ons op ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!